Weekendtrips

U wordt op vrijdagavond verwacht en na een gezellige eerste avond in het gastenverblijf of in een van de oude kroegen van Harlingen, worden de volgende dag de zeilen gehesen. Wat er op het programma staat heeft u zelf in de hand. De Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee. Elk met hun eigen schoonheid en bezienswaardigheden.

Texel, Vlieland en Terschelling hebben elk hun eigen karakter. Zo is Vlieland bijvoorbeeld een rustig eiland met een gemoedelijke haven. West-Terschelling daarentegen is een bruisend dorp met mooie oude cafés zoals het Amsterdamsche Koffiehuis en discotheken zoals de OKA18. Door een wandeling over het Groene Strand laat u de stijlvolle strandtent 'De Walvis', de zeilboten en de kitesurfers achter en kunt u genieten van de rust en uitgestrektheid van deze uithoek van het eiland. Op zondagmiddag keert u terug en lijkt het alsof u een week lang op vakantie bent geweest.

Overleg met de schipper om uw wensen af te stemmen op de mogelijkheden qua weer en getij en beleef een heerlijk weekend.

Weekendtrips duren van vrijdagavond 20 uur tot zondagmiddag 17 uur. Naast weekendtrips biedt de Emmalis ook dagtochten en meerdaagse reizen aan.

Voor een vrijblijvende prijsopgave en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

Emmalis |Sitemap | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |